Jachthaven & camping Wijde AA 
Oudelandsdijk 25 
2481 KG Woubrugge 
 
Tel 0172-518458 
Fax 0172-517105 

Home | Contact   

Camping

De kleinschalige familiecamping bestaat uit een camping voor 8 stacaravans en een passantencamping voor 10 caravans, campers of tenten. De camping is voorzien van de benodigde sanitaire voorzieningen en aansluitingen voor electra. Omgeven door bomen en beneden aan de dijk waaraan de jachthaven is gevestigd.

Vervelen? Wat is dat?

Houd je van bezienswaardigheden en/of cultuur dan is een bezoek aan de eeuwenoude stad Leiden aan te bevelen, met vele kathedralen en musea zoals Volkenkunde, Oudheden en niet te vergeten het unieke Naturalis met dinosaurussen en miljoenen jaren oude fossielen.

Natuurlijk kunt u bij ons ook een minisloep huren en een dagtocht maken door de grachten van Leiden. Beleef de eeuwenoude grachtenpanden vanaf het water, waarbij geen huis hetzelfde is en meer aan bij een van de gezellige terrasjes.

Wat dacht je van een heerlijk dagje naar het strand van Noordwijk of Katwijk, of liever een zwoele avond naar een zonsondergang kijken op het strand?

Ook bruist het van vertier in de gevestigde discotheken van deze mooie badplaatsen en binnen 30 minuten te bereiken vanaf uw oase in Woubrugge. Ver weg van alle rumoer en toch zo dichtbij alle vertier.

Reserveer snel; het aantal plaatsen is beperkt.

Tarieven 2014

Tent/caravan/camper       10,- per nacht
Volwassene p.p. 4,- per nacht
Kind 0 tot 3 jaargratis
Elektriciteit 2,50 per nacht
DoucheInclusief
Hond 2,- per nacht
Toeristenbelasting/
Milieuheffing/Auto
Inclusief

Design: Webwords