Jachthaven Wijde Aa

Jachthaven plek wijde aa

Op een van de mooiste plekjes van Nederland midden in de Randstad ligt Jachthaven Wijde Aa.

Vanuit de haven is er een directe verbinding met de grote plassen, zoals de Braassem en de Kaag. De grachten in de prachtige oude binnenstad van Leiden zijn binnen 45 minuten bereikbaar. Een tochtje naar de schitterende grachten van Amsterdam is een mogelijkheid die u zeker niet moet laten liggen.

Onze jachthaven heeft ligplaatsen in de afmetingen van 4 meter tot 14 meter en daarnaast ook winterstalling op de wal. Bij verblijf in een van onze chalets kunt u tegen een meerprijs gebruik maken van onze jachthaven of andersom.

Winterstalling in Woubrugge

Ook voor de winterstalling van uw boot kunt u terecht bij Jachthaven en vakantiepark De Wijde Aa .

Wij bieden u de mogelijkheid om uw boot in het water te laten liggen, maar wij kunnen de boot ook voor u uit het water takelen en op de wal stallen. Voor de winterstalling op de wal hebben wij een eigen terrein waar de boten gestald kunnen worden.

Wij beschikken over een eigen botenkraan, waarmee wij boten tot 2500 kilo op het droge halen/in het water kunnen leggen. De boot wordt met een tractor naar de stallingsplek gereden en goed neer gezet. Dit terrein ligt direct naast de haven.

jachthaven winterstalling

Reparaties en onderhoud

Tijdens de winterstalling is het de ideale tijd voor reparatie en onderhoud  aan uw boot en/of uw motor. Wij kunnen kleine werkzaamheden voor u verrichten, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een nieuwe antifouling laag op uw boot. Voor overige klussen aan uw boot kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen. Wij kunnen u echter ook een vrijblijvend advies geven wat het beste is voor de boot en natuurlijk ook voor u. De winterstalling is van 1 oktober tot 1 april geopend. Houd er dus rekening mee, dat u uw boot op tijd winterklaar maakt. De kosten voor de winterstalling van uw boot zijn: inclusief afspuiten van het  onderwaterschip, het hijsen en in het voorjaar te water laten van uw boot en de huur van de bok waar uw boot op wordt geplaatst.

Ook een plekje bemachtigen? Neem contact op!

Telefoon

Snel antwoord?
06-53972234 of 0653961784